DEFENDO

Defendo on erinomainen valinta ihmiselle, jonka tavoite on oppia tehokasta itsepuolustusta nopeasti. Scandinavian Defendo on nykyaikainen ja suoraviivainen itsepuolustus-, taistelu- ja voimankäyttömenetelmä.

Lajin perustana on Jyrki Saarion neljänkymmenen vuoden kokemus maailman tehokkaimmista itsepuolustusjärjestelmistä. Hänen johdollaan kehitystyöhön on osallistunut lukuisia maailman eturivin itsepuolustus, voimankäyttö ja lähitaistelu -kouluttajia.

Lähtökohtana on ollut luoda itsepuolustusjärjestelmä, joka todella toimii. Scandinavian Defendo pohjautuu todellisessa elämässä saatuihin kokemuksiin: niitä analysoimalla järjestelmään on valikoitunut tehokkaimmat, todellisissa hätävarjelu- ja voimankäyttötilanteissa toimivat itsepuolustustekniikat ja ratkaisumallit. Tekniikoita ja harjoittelumenetelmiä on hiottu vuosien varrella hyvin päättäväisesti: ainoastaan hyvät ja toimivat osat on säilytetty.

Laji on optimoitu juuri tämän päivän todellisiin arjen uhkiin ja on kansainvälisesti erittäin korkealle arvostettu realistinen itsepuolustusmenetelmä; yksi maailman parhaista.

Lajissa on rajoitettu määrä yksinkertaisia tekniikoita. Sen sijaan, että oppilaat oppisivat uusia ja taas uusia tekniikoita, hiotaan perustekniikoita ja taktista käyttäytymistä ja voimistetaan henkistä vahvuutta. Defendo on erinomainen valinta ihmiselle, jonka tavoite on oppia tehokasta itsepuolustusta nopeasti.

Lisätietoa Defendosta denfendo.fi ja saarioacademy.com ​​​​​​​


MITÄ PERUSKURSSI PITÄÄ SISÄLLÄÄN?

Defendossa on 65 tekniikkaa joista 20 tekniikkaa käydään peruskurssilla. Kaikki toiminta lähtee perusteista minkä päälle alamme rakentamaan puolustautumista niin aseetonta kuin aseellista hyökkäystä vastaan.
Defendossa etenemme Taso järjestelmän mukaisesti. Tasot ovat 1-6

Taso 1 - HARD TARGET (peruskurssi)
Taso 2 - COMBAT TECH (hyökkäykset edestä)
Taso 3 - COMBAT TECH (hyökkäykset takaa)
Taso 4 - COMBAT TECH (puolustautuminen maassa)
Taso 5 - S.T.A.R (puolustautuminen veitsiuhkia ja -hyökkäyksiä, sekä pamppuhyökkäyksiä vastaan)
Taso 6 - S.T.A.R (puolustautuminen ampuma-ase uhkia vastaan)

Et tarvitse erinomaista kuntoa aloittaaksesi uuden harrastuksen itsepuolustuksen parissa. Kuntosi kasvaa kurssin ja harjoitusten edetessä.
Defendo soveltuu kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Jokainen harjoittelija harjoittelee omien fyysisten kykyjensä mukaan.
Varusteet mitkä on hyvä hankkia mahdollisen ripeästi ovat alasuojat, nyrkkeilyhanskat, hammassuojat ja säärisuojat. Nämä kaikki löytyvät Kamppailuklubin myymälästä Art Of Fight Storesta.

Tervetuloa peruskurssille!