JUNNUBJJ

Brasilialainen jujutsu (BJJ) on kamppailu- ja itsepuolustuslaji, joka ammentaa piirteensä japanilaisista perinteisistä lajeista kuten jujutsusta ja judosta.

JunnuBJJ - peruskurssi on tarkoitettu 6 - 12- vuotiaille.
Jatkoryhmät ovat kahdessa ikäryhmässä; JunnuBJJ 6 - 9 - vuotiaat ja 10 - 12 - vuotiaat.

Brasilian jiu-jitsu on etupäässä maassa käytävää kamppailua. BJJ:ssä yritetään viedä vastustaja mahdollisimman nopeasti maahan ja tämän jälkeen saada ottelu päätökseen kuristuksella tai erilaisilla lukoilla.

BJJ on laji, jossa nuoret pääsevät mittelöimään painin keinoin tekniikasta, voimasta ja taidosta. Iso osa harjoittelua on mattopainitekniikoiden harjoittelua, muun muassa sidontoja, nivellukkoja ja pyyhkäisyjä. Harjoitukset sisältävät myös itsepuolustusosioita.



HYVÄT KÄYTÖSTAVAT OHJAAVAT ARVOMAAILMAN KEHITTYMISTÄ

Hyvät käytöstavat, toisten huomioon ottaminen ja kunnioittaminen ovat olennainen osa Junnu toimintaamme. Kurinalainen ja säännöllinen harjoittelu parantaa lasten ja nuorten keskittymiskykyä, kärsivällisyyttä ja itseluottamusta, mikä vaikuttaa positiivisesti esimerkiksi koulumenestykseen ja vähentää sekä kiusaamisen kohteeksi joutumista että häiriökäyttäytymistä.

Pidämme opetuksessa huolen, että opetettuja taitoja käytetään aina hyvässä hengessä – salin ulkopuolella taitoja saa käyttää ainoastaan todellisessa itsepuolustustilanteessa.

Junnu lajien parissa nuori oppii puolustamaan itseään, saa hyvän fyysisen kunnon, tutustuu uusiin kavereihin ja oppii elämässä tärkeitä sosiaalisia taitoja. Huomaat oman kehityksesi lyhyessä ajassa. Oikeiden tekniikoiden ja yhdistelmien käyttäminen sekä nopeiden ratkaisujen tekeminen oikeaan aikaan ja oikeassa tilanteessa vaativat mielen ja kehon saumatonta yhteistyötä.


HARJOITTELUN ALOITTAMINEN JA VARUSTEET

Tutustumistunnille voit tulla verytteluhousuissa/shortseissa ja t-paidassa.

Alaikäisen oppilaan tullessa tutustumistunnille, on lapsen huoltajan tultava mukaan ensimmäisellä harjoituskerralla. Opettajamme haluavat kertoa myös vanhemmille lajien harjoittelusta ja siihen liittyvistä käytännöistä.



OSTA JUNNULLESI PAIKKA JUNNUPERUSKURSSILLE