BRASILIALAINEN JUJUTSU

Brasilialainen jujutsu (BJJ) on brasilialaisten Helio ja Carlos Gracien judosta kehittämä kamppailu- ja itsepuolustuslaji, joka perustuu erilaisiin maassa käytettäviin kamppailutekniikoihin. Tavoitteena on saada vastustaja luovuttamaan käsi- ja jalkalukoilla tai kuristuksilla.

Lyönnit ja potkut eivät kuulu lajiin. BJJ tuli tunnetuksi maailmalla 1990-luvun alussa, kun pienikokoinen Royce Gracie voitti UFC-vapaaottelukilpailuja käyttämällä BJJ-tekniikoita isompia vastustajiaan vastaan.

Brasilialainen jujutsu sopii erinomaisesti kaikenikäisille ja -kokoisille. Laji on erittäin tehokas ja monipuolinen kuntoilulaji. Peruskurssilta lähtien treeneissä harjoitellaan tekniikoiden lisäksi kehonhallintaa, kestävyyttä ja voimaa. Tekniikoita sovelletaan harjoitusottelussa eli sparrissa. Laji vaatii kärsivällisyyttä ja jatkuvaa itsensä voittamista niin henkisesti kuin fyysisesti.


BRASILIALAISEN JUJUTSUN PERUSKURSSI

MITÄ PERUSKURSSI PITÄÄ SISÄLLÄÄN?

Brasilialainen jujutsu on laji mikä painottuu mattokamppailuun. Vastustaja pyritään viemään nopeasti mattoon, minkä jälkeen ollaan brassijujutsukan maailmassa. Vastustaja tehdään vaarattomaksi hallitsevilla otteilla ja kamppailu päättyy lopulta kuristus- tai lukotusotteeseen.

Brassijutsun peruskurssin runko on rakennettu nousujohteisesti ja kurssin aikana opit miten matossa liikutaan taloudellisesti, saavutat ymmärryksen brasilialaisen jiujitsun perusperiaatteista ja opit tekemään lajin perustekniikat tehokkaasti.

Kurssin edetessä vaatimustaso nousee ja alamme testaaamaan opittuja tekniikoita käytännössa harjoituksien sisällä. Kurssin jälkeen olet vielä brassijujutsu polkusi alussa, mutta sinulla on hyvät valmiudet siirtyä jatkoryhmän mukaan ja kehittyä lajissa eteenpäin.

Kurssilla:

  • saavutat ymmärryksen lajin perusperiaatteista
  • opit liikkumaan ja käyttämään kehoasi matossa taloudellisesti
  • opit tekemään perustekniikat tehokkaasti
  • saat hyvät valmiudet oppia lajia tehokkaasti
  • kurssin päätyttyä olet valmis siirtymään jatkoryhmän harjoituksiin

OSTA PAIKKASI PERUSKURSSILLE TÄSTÄ