TYÖHYVINVOINTIPALVELUT

Tule virkistäytymään työporukan kanssa!

Kamppailuklubilla on järjestetty jo vuosien ajan Tyky- ja Tyhyohjelmaa kaiken ikäisille nais- kuin miestyöporukoille. Palaute on aina ollu 5/5! Kun ryhmällä pääsee tekemään, jotain ehkä normaalista poikkeavaa, on sillä hyvä vaikutus työyhteisön energiaan.

KAMPPAILUKLUBIN TAVOITTEET TYKY/TYHY TUNNEILLE

Jokainen oppii/ pääsee kokeilemaan jotain uutta, uusia ideoita harjoitteluun kokeneille liikkujille sekä vasta-alkajille


HINTA

– Kertakäynti 150 € / 6 hlöä, + 10 € lisähenkilöt (+ alv. 10%)

– Pidempiaikainen yhteistyö 100 € / h + alv. 10% (väh. 4 kerran paketti)

– Kesto: 60min


VOIT VALITA SEURAAVISTA:

THAINYRKKEILY - MUAYTHAI

Täällä voi purkaa paineet lyömällä ja potkimalla. Pomoa ei saa kiusata, vaan harjoitteet tehdään välineisiin, pistehanskoihin, säkkeihin, potkutyynyihin. Käydään läpi vähän tekniikkaa ja annetaan paukkua! Mahdolliset niska ja hartiajumit saavat kyllä kyytiä näissä treeneissä.


BRASILIALAINEN JUJUTSU - BJJ

Mattokamppailun kuningaslaji! Tunti aloitetaan kehonpainolla tehtävillä alkulämmittely liikkeillä, jotka parantavat liikkuvuutta, koordinaatiota, kehonhallintaa ja lihaskuntoa. Lajiosiossa tehdään pariharjoitteita ja opetellaan luvan kanssa lukottamaan kaveria.


VAPAAOTTELU - MMA

Käydään läpi eri kamppailulajien tekniikoita pari-, välineharjoitteilla. Pomoa ei pääse vetämään pataan, mutta hikitakuu treeniin luvataan.


KÄYTÄNNÖN ITSEPUOLUSTUS

Harjoituksessa käydään läpi yleisimpiä päällekarkaustilanteita ja niiden puolustautumisia ja tilanteesta irtaantumisia. Harjoitus sisältää alkulämmittelyn ja käytännön tekniikka harjoittelua.


LIIKKUVUUS- TAITOHARJOITUS

Tunnilla käydään läpi lähes kaikkiin urheilulajeihin soveltuvia liikkuvuusharjoitteita ja tehdään taitoa kehittäviä harjoitteita, kuormittamalla hermostoa koordinaatio-, tasapaino- ja kehonhallinta harjoitteiden avulla. Täältä uusia ideoita omaan harjoitteluun!