JUNNUTHAI

JunnuTHAI = Junnujen Thainyrkkeily (8-12v.)
Junnuthai pohjautuu thainyrkkeilyn oppeihin, mutta pääpaino harjoittelussa on tehdä siitä hauskaa jokaiselle tulevaisuuden mestarille.

Thainyrkkeily tekniikat opetellaan samalla tavalla kuin muissa thainyrkkeilyryhmissä, mutta tekniikat toteutetaan pehmustettuihin pistehanskoihin, tai potkutyynyihin. Lisäksi kurssilla opetellaan paljon muutakin kuin lyöntejä ja potkuja. Opeteltavia asioita ovat muun muassa erilaiset liikkumistavat joka suuntiin, ketteryys, sekä lukuisat motoriset harjoitteet. Ottelunomaista harjoittelua ei ryhmässä tehdä, eli harrastus on täysin turvallinen.


HYVÄT KÄYTÖSTAVAT OHJAAVAT ARVOMAAILMAN KEHITTYMISTÄ

Hyvät käytöstavat, toisten huomioon ottaminen ja kunnioittaminen ovat olennainen osa Junnu toimintaamme. Kurinalainen ja säännöllinen harjoittelu parantaa lasten ja nuorten keskittymiskykyä, kärsivällisyyttä ja itseluottamusta, mikä vaikuttaa positiivisesti esimerkiksi koulumenestykseen ja vähentää sekä kiusaamisen kohteeksi joutumista että häiriökäyttäytymistä.

Pidämme opetuksessa huolen, että opetettuja taitoja käytetään aina hyvässä hengessä – salin ulkopuolella taitoja saa käyttää ainoastaan todellisessa itsepuolustustilanteessa.

Junnu lajien parissa nuori oppii puolustamaan itseään, saa hyvän fyysisen kunnon, tutustuu uusiin kavereihin ja oppii elämässä tärkeitä sosiaalisia taitoja. Huomaat oman kehityksesi lyhyessä ajassa. Oikeiden tekniikoiden ja yhdistelmien käyttäminen sekä nopeiden ratkaisujen tekeminen oikeaan aikaan ja oikeassa tilanteessa vaativat mielen ja kehon saumatonta yhteistyötä.


HARJOITTELUN ALOITTAMINEN JA VARUSTEET

Tutustumistunnille voit tulla verytteluhousuissa/shortseissa ja t-paidassa.

Alaikäisen oppilaan tullessa tutustumistunnille, on lapsen huoltajan tultava mukaan ensimmäisellä harjoituskerralla. Opettajamme haluavat kertoa myös vanhemmille lajien harjoittelusta ja siihen liittyvistä käytännöistä.



OSTA JUNNULLESI PAIKKA PERUSKURSSILLE