JUNNUTHAI

JunnuTHAI = Junnujen Thainyrkkeily (8-12v.)
​​​​​​​
JunnuThai pohjautuu thainyrkkeilyn oppeihin, mutta pääpaino harjoittelussa on tehdä siitä hauskaa jokaiselle tulevaisuuden mestarille.

Thainyrkkeily tekniikat opetellaan samalla tavalla kuin muissa thainyrkkeilyryhmissä, mutta tekniikat toteutetaan pehmustettuihin pistehanskoihin, tai potkutyynyihin. Lisäksi kurssilla opetellaan paljon muutakin kuin lyöntejä ja potkuja. Opeteltavia asioita ovat muun muassa erilaiset liikkumistavat joka suuntiin, ketteryys, sekä lukuisat motoriset harjoitteet. Ottelunomaista harjoittelua ei ryhmässä tehdä, eli harrastus on täysin turvallinen.


HYVÄT KÄYTÖSTAVAT OHJAAVAT ARVOMAAILMAN KEHITTYMISTÄ

Hyvät käytöstavat, toisten huomioon ottaminen ja kunnioittaminen ovat olennainen osa Junnu toimintaamme. Kurinalainen ja säännöllinen harjoittelu parantaa lasten ja nuorten keskittymiskykyä, kärsivällisyyttä ja itseluottamusta, mikä vaikuttaa positiivisesti esimerkiksi koulumenestykseen ja vähentää sekä kiusaamisen kohteeksi joutumista että häiriökäyttäytymistä.

Pidämme opetuksessa huolen, että opetettuja taitoja käytetään aina hyvässä hengessä – salin ulkopuolella taitoja saa käyttää ainoastaan todellisessa itsepuolustustilanteessa.

Junnu lajien parissa nuori oppii puolustamaan itseään, saa hyvän fyysisen kunnon, tutustuu uusiin kavereihin ja oppii elämässä tärkeitä sosiaalisia taitoja. Huomaat oman kehityksesi lyhyessä ajassa. Oikeiden tekniikoiden ja yhdistelmien käyttäminen sekä nopeiden ratkaisujen tekeminen oikeaan aikaan ja oikeassa tilanteessa vaativat mielen ja kehon saumatonta yhteistyötä.


HARJOITTELUN ALOITTAMINEN ALKEISKURSSILLA

Lapsen huoltajan tultava mukaan ensimmäisellä harjoituskerralla. Opettajamme haluavat kertoa myös vanhemmille lajien harjoittelusta ja siihen liittyvistä käytännöistä.

SEURAAVA JUNNUTHAI - PERUSKURSSI ALKAA TORSTAINA 5.9.2024

Junnujen alkeiskurssit kestävät yhteensä 8vko, jonka jälkeen junnu jatkaa harjoittelua jatkoryhmän mukana (Jäsenyyden voi katkaista 4vk jälkeen, jolloin kokeilun hinta on 50€).

  • Peruskurssin kesto 8 vk. Kurssin harjoitukset järjestetään aina torstaisin klo 17-18. ​​​​​​​

  • Varustuksena normaalit sisäliikuntavaatteet (Shortsit, legginssit, verkkarit, t-paita, tekninen urheilupaita ja juomapullo) Sisäliikunta kenkiä ei tarvita, tatamilla ollaan avojaloin.

  • Harjoitusten sisältö pysyttelee lajin perusteissa samalla hauskaa pitäen ja kuntoa kasvattaen.


OSTA JUNNULLESI PAIKKA PERUSKURSSILLE