MARTIN ROONEY KAMPPAILUKLUBILLE 25.1.2024!Training For Warriors (TFW) on valmentaja Martin Rooneyn kehittämä ainutlaatuinen valmennusmetodi. Yhdysvaltalainen Rooney loi metodin alunperin erityisesti huippu-urheilijoiden tarpeita silmälläpitäen, mutta vuosien varrella sen on todettu sopivan erinomaisesti myös tavalliselle kuntosalikävijälle!


Soturin workshop: 7 salaisuutta menestykseen


Haluaisitko tietää maailman menestyneimpien ihmisten salaisuudet? Kaipaatko uutta intoa kuntoiluusi tai uraasi? Martin Rooney, Training for Warriors -konseptin perustaja ja yksi alansa motivoivimmista valmentajista, saapuu dojollemme jakamaan taitoja ja strategioita, jotka auttavat sinua saavuttamaan täyden potentiaalisi. Tässä innostavassa luentotilaisuudessa Martin esittelee seitsemän huippusalaisuutta, jotka auttavat sinua saavuttamaan parempia tuloksia. Jos haluat lisätä vastuullisuutta itsessäsi ja muissa, anna Martinin näyttää sinulle strategioita ja tekniikoita, jotka vievät pelisi seuraavalle tasolle. Tule kokemaan voima ja jännitys erityisessä illassa Martinin ja kaikkien TFW-dojosi treenaajien kanssa!


Seminaari järjestetään 25.1.2024 klo 17:30, ja se kestää noin 2h!​​​​​​​

Seminaari pitää sisällään 1h luennon sekä Martinin ohjaaman energy circuit treenin (1h). Ota siis mukaasi juomapullo sekä treenivaatteet!


Osta paikkasi nyt verkkokaupastamme!


Tutustu paremmin kuka on Martin Rooney!