MUUTOKSIA KAMPPAILUKLUBIN JÄSENYYKSIIN JA HINNOITTELUUNKamppailuklubin jäsentuotteet selkeytyvät, tuotteiden hinnat yhdenmukaistetaan ja tuotevalikoimaa supistetaan. Jäsenyyksien laskutuksessa aletaan siirtymään nykyaikaiseen toistuvaan korttiveloitukseen mm. suoratoistopalveluiden käyttämään tapaan, jolloin asiakkaalla on itsellään enemmän joustavuutta hallinnoida omaa jäsenyyttään.


Opiskelijahinnat jäsenille mahdollistanut Unimove on katkaissut yhteistyösopimuksen heidän palvelun sisällön muutosten vuoksi ja tämän vuoksi myös opiskelijahinnat poistuvat tarjonnasta.


Jatkossa 1.9.2023 alkaen tarjoamme 2 eri mahdollisuutta jäsenyydelle:

69€ / 4 viikkoa toistaiseksi voimassaoleva sopimus.

(Toistuva korttimaksu).

65€ / 4 viikkoa 12 kuukauden määräaikainen sopimus.

(Toistuva korttimaksu)

Mikäli jäsen haluaa maksaa jäsenyyden laskulla (sähkäposti, e-lasku) veloitamme tästä laskutuslisän 6€ / lasku.


HUOM! Nykyisten voimassaolevien määräaikaisten jäsenyyksien hinnat tullaan automaattisesti päivittämään yllämainittuihin hintoihin 1.9.2023 (jäsenhinnan ollessa ALLE 65€/ 4 viikkoa). Kuitenkaan laskutuslisää ei peritä, mutta määräaikaisuuden päätyttyä on jäsenen valittava jokin yllämainituista tuotteista.


Jäsenhinnan ollessa yli 65€ / 4 viikkoa jäsenellä on mahdollisuus päivittää sopimuksensa uusiin tuotteisiin 1.9.2023 alkaen mahdollisesta määräaikaisuudesta huolimatta. Tässä tapauksessa ole yhteydessä KlubiStoreen sahköpostilla info@oulunkamppailuklubi.fi tai tule käymään KlubiStoressa.


Mikäli haluat irtisanoa jäsensopimuksen hinnanmuutoksista johtuen, ole yhteydessä asiakaspalveluumme sahköpostilla info@oulunkamppailuklubi.fi tai tule käymään KlubiStoressa.