TFW:N KESÄJUHLAT 2024On aika TFW:n kesäjuhlille, jotka tarjoavat upean tilaisuuden treenata, kilpailla ja viettää aikaa yhdessä! Kesäjuhlat järjestetään lauantaina 17. elokuuta 2024, ja päivän ohjelma on täynnä mukavaa tekemistä ja yhteistä ajanviettoa.


Joukkuekilpailut TFW dojolla

Kesäjuhlat alkavat joukkuekilpailulla TFW Dojolla. Kilpailu järjestetään klo 11.30-14.30. Tämä on loistava tilaisuus testata taitojasi, kohottaa joukkuehenkeä ja nauttia liikunnan riemusta. Joukkueet rakennetaan valmentajiemme toimesta, joten sinun tarvitsee vain ilmoittautua ja tulla paikalle. Ilmoittautuminen tapahtuu lomakkeen kautta, joten varmista paikkasi ja osallistu mukaan hauskanpitoon! Jos et pysty osallistumaan kilpailuun, voit ilmoittautua toimitsijaksi ja tulla kannustamaan muita. Näin pääset mukaan tunnelmaan ja nauttimaan yhteishengestä! Viimeinen ilmoittautumispäivä on 6.8.2024.


Joukkuekilpailun osallistumismaksu on 15€. Linkin löydät alempa.


Iltaohjelma kokoustila Reykjavikissä

Kilpailun jälkeen jatkamme iltaohjelmalla kokoustila Reykjavikissä, joka sijaitsee Oulun keskustassa, osoitteessa Sepänkatu 20. Illanvietto alkaa klo 17 ja luvassa on rentoa yhdessäoloa, ohjelmaa ja mahdollisuus tutustua muihin osallistujiiin rennossa ilmapiirissä. Kokoustilassa on myös mahdollisuus saunoa, ja pyyhkeet ovat talon puolesta. Nämä kesäjuhlat ovat erinomainen tilaisuus yhdistää liikunta ja sosiaalinen kanssakäyminen, joten älä missaa tätä upeaa tapahtumaa! Ilmoittaudu heti ja tule viettämään ikimuistoinen päivä TFWn kesäjuhlissa!

Kokoustilaan saat ottaa mukaan omat eväät (juomat)


Iltaohjelman osallistumismaksu on 25€. Linkin löydät alempaa.


Tervetuloa mukaan!

Parhain terveisin, TFW:n Valmentajat​​​​​​​Ostamalla tuotteen pääset osallistumaan mukaan!