TUOMAS YLINAMPA

BJJ- JA LUKKOPAININ PÄÄVALMENTAJA

Olen Oulussa toimiva FAF-Personal Trainer ja valmentaja.

Minulla on myös korkeakoulututkinto liikunnasta.

Oma liikunnallinen taustani on hyvin laaja. Olen kokeillut lähes kaikkia pallopelejä ja lopulta päädyin pelaamaan jääpalloa Oulun luistinseuraan. Muutama SM-mitalikin jäi niistä vuosista käteen.

Kamppailulajit ovat olleet aina lähellä sydäntäni, ja olen kamppaillut jo yli 10 vuotta. Parikymppisenä tein lajivaihdoksen jääpallosta kamppailu-urheiluun. Kisakokemusta minulla on vapaaottelusta, lukkopainista ja brasilialaisesta jiujitsusta. Painilajien parissa toimin edelleen niin valmentaja kuin kilpailijana.

Olen tehnyt yhteistyötä EM- ja MM-luokan urheilijoiden kanssa, mutta olen myös valmentanut ihan tavallisia kuntoilijoita kohti terveitä elämäntapoja ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Jos haet apua painon pudotukseen, lihasten kasvatukseen tai harjoittelun ja muun elämän yhteensovittamiseen, voin auttaa sinua.

Mikäli olet urheilija ja tarvitset apua ominaisuuksiesi parantamisessa tai huippusuorituksiin yltämisessä, ota yhteyttä, kuuntelen mielelläni lisää.

Tarjoan hyvällä ammattitaidolla yksilöllisiä ruokavalio-ohjelmia, harjoitteluohjelmia, kuntotestausta, henkilökohtaisia tapaamisia sekä henkistä valmennusta.


Myös BJJ- ja lukkopaini-privaattitunnit kuuluvat tarjontaan.

Yhteydenotot sähköpostiin tuomas@oulunkamppailuklubi.fi tai facebookin inboxiin.


Lisää infoa pt-palveluista löydät:


Meikäläisen IG ja urheilijasivut:

https://www.instagram.com/ylinampajj/

https://www.facebook.com/ylinampajj/


JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ TUOMAKSELLE