Uudistunut treenikalenteri


Uudistuneet alkeiskurssit antoivat meille mahdollisuuden lisätä treenejä kalenteriin, sekä luoda täysin uudenlaisia harjoituksia!Treenikalenteriin saadaan kokonaan uusia vuoroja, kuten BJJ after 40, Nuorten BJJ ja MMA Basic vuorot. Kun taas KuntoThai, Thainyrkkeily, Nyrkkeily ja BJJ Basic vuoroja saadaan lisää.BJJ AFTER 40 (drop in)

Tälle harjoitusvuorolle osallistuminen ei välttämättä edellytä 40 vuoden ikää, vaikka harjoitusvuoron nimi siihen viittaakin. Harjoitukset käydään enemmänkin BJJ after 40 hengessä.

Harjoituksissa pidetään hieman matalampaa intensiteettiä ja vuoro sopii harrastajille, jotka ovat kiinnostuneet Jiu Jitsusta kamppailulajina, haluavat turvallisesti ja monipuolisesti pitää huolta kunnostaan. Tällä vuorolla mennään sparrit enemmän slow rolling hengessä ja jätetään kovempi grindaaminen BJJ & BJJ Sparri harjoituksiin. Mottona on "Arte Suave" = Gentle Art

BJJ after 40 on ns. "drop in" vuoro. Harjoitusten sisältö pysyttelee lajin perusteissa ja eteneminen on rauhallisempaa. Harjoituksiin osallistumalla saat alkeiskurssin osaamisen, ilman erillistä alkeiskurssia. Kahden kuukauden harjoittelun jälkeen voit osallistua myös BJJ Basic, BJJ ja BJJ Sparri harjoituksiin

BJJ after 40 harjoituksia kaksi kertaa viikossa
​​​​​​​
Ma klo 17:00-18:00
To klo 17:00-18:00NUORTEN BJJ (drop in)

Muutaman vuoden tauon jälkeen Nuorten BJJ vuoro tekee paluun. Vuoro on tarkoitettu 13-15 vuotiaille nuorille. Mukana voi olla myös iältään nuorempia lajissa jo kokeneita harrastajiamme (iältään nuorempien täytyy sopia valmentajan kanssa osallistumisesta Nuorten BJJ harjoitusvuorolle).
Nuorten BJJ ns. "drop in" vuoro. Harjoitusten sisältö pysyttelee lajin perusteissa ja eteneminen on rauhallisempaa. Harjoituksiin osallistumalla saat alkeiskurssin osaamisen, ilman erillistä alkeiskurssia. Kahden kuukauden harjoittelun jälkeen voit osallistua myös BJJ Basic, BJJ, BJJ Sparri ja BJJ after 40 harjoituksiin.

Nuorten BJJ harjoituksia kaksi kertaa viikossa
Ti klo 17:00-18:00

Su klo 17:00-18:15
​​​​​​


MMA BASIC

​​​​​​​

Koska MMA treenit ovat olleet hyvässä nosteessa, kehitimme treenitarjontaa kokemustason mukaan. Nyt jokaiselle on jotain!

MMA basics treeneissä keskitytään perustekniikoihin ja totutellaan sparraukseen porrastetusti. Jos olet treenannut peruskurssin jälkeen alle 7kk ajan, nämä treenit ovat sinulle. Mikäli haluat siirtyä jatkoryhmän MMA treeneihin alle 7kk treenaamisen jälkeen, ota asia puheeksi valmentajan kanssa.

MMA basics treenejä järjestetään kolme kertaa viikossa

Ti klo 19:30-21

Ke klo 19-20:15

To klo 19:15-20:45


MMA ADVANCED


MMA advanced treenit ovat suunniteltu harrastajille, jotka ovat treenanneet peruskurssin jälkeen vähintään seitsemän kuukautta. Treenien tekniikoissa edetään nopeammin ja lajin erilaisia osa-alueita yhdistellään olettaen, että lajin perusteet ovat jo hallussa!

MMA advanced treenejä järjestetään kaksi kertaa viikossa

Ti klo 18-19:30

La klo 14-15:30


KUNTOTHAI (drop in)

KuntoThainyrkkeilyssä yhdistetään thainyrkkeilystä tuttuja lajitekniikoita lihaskuntoharjoitteisiin.

Tunneille voi tulla rohkeasti mukaan ilman aikaisempaa kokemusta thainyrkkeilystä.
KuntoThai on "drop in" vuoro. Harjoitusten sisältö pysyttelee lajin perusteissa ja kasvattaa kuntoa. Harjoituksiin osallistumalla saat alkeiskurssin osaamisen, ilman erillistä alkeiskurssia. Kahden kuukauden harjoittelun jälkeen voit osallistua myös tavallisiin Thainyrkkeily harjoituksiin.

KuntoThai treenejä on jatkossa kolme kertaa viikossa.
Ma klo 16:00-17:00
To klo 16:00-17:00
La klo 11:00-12:00
​​​​​​​


NYRKKEILY, THAINYRKKEILY, BJJ BASIC

Kaikki edellä mainitut lajit saavat yhden harjoitusvuoron lisää uudistuneeseen treenikalenteriin.


Nyrkkeily ma klo 18:15-19:30
Thainyrkkeily ke klo 18:15-19:30
BJJ Basic su klo 18:15-19:30


Kokeile tuntejamme viikkojäsenyydellä!


Jos et ole aiemmin ollut jäsenenä / harrastanut kamppailua ja epäilet lajin sopivuutta itsellesi, voit ostaa viikko jäsenyyden ja tulla rohkeasti kokeilemaan.


​​​​​​​
Viikko Jäsenyydellä voit osallistua kaikille drop in tunneillemme. Tällä tavalla pääset kokeilemaan kamppailua pienellä kynnyksellä!