DROP IN - TUNNIT

DROP IN -TUNNIT HELPPO TAPA TUTUSTUA KAMPPAILUUN


  • Drop in -tunnit eivät vaadi peruskurssia, joten tunneille voit osallistua silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Harjoitusten sisältö pysyttelee lajin perusteissa ja kasvattaa kuntoa. Harjoituksiin osallistumalla saat alkeiskurssin osaamisen.

  • Drop in -tunnit sopivat kaikille ikään ja kuntoon katsomatta. Tunnit täydentävät monipuolista lajiharjoitteulua ja kasvattavat kuntoa!

  • Drop in -tunti on helppo tapa kokeilla uutta lajia.
    ​​​​​​​

  • Drop in -tunnit sopivat jäsenille ja tutustujille.

    Tutustujille varustuksena normaalit sisäliikuntavaatteet (Shortsit, legginssit, verkkarit, t-paita, tekninen urheilupaita ja juomapullo) Sisäliikunta kenkiä ei tarvita, tatamilla ollaan avojaloin.

BJJ AFTER 40


Tälle harjoitusvuorolle osallistuminen ei välttämättä edellytä 40 vuoden ikää, vaikka harjoitusvuoron nimi siihen viittaakin. Harjoitukset käydään enemmänkin BJJ after 40 hengessä.


Harjoituksissa pidetään hieman matalampaa intensiteettiä ja vuoro sopii harrastajille, jotka ovat kiinnostuneet Jiu Jitsusta kamppailulajina, haluavat turvallisesti ja monipuolisesti pitää huolta kunnostaan. Tällä vuorolla mennään sparrit enemmän slow rolling hengessä ja jätetään kovempi grindaaminen BJJ & BJJ Sparri harjoituksiin. Mottona on "Arte Suave" = Gentle Art

BJJ after 40 on ns. "drop in" vuoro. Harjoitusten sisältö pysyttelee lajin perusteissa ja eteneminen on rauhallisempaa. Harjoituksiin osallistumalla saat alkeiskurssin osaamisen, ilman erillistä alkeiskurssia. Kahden kuukauden harjoittelun jälkeen voit osallistua myös BJJ Basic, BJJ ja BJJ Sparri harjoituksiin


BJJ after 40 harjoituksia kaksi kertaa viikossa

Ma 17:00-18:00
To 17:00-18:00


NUORTEN BJJ


Muutaman vuoden tauon jälkeen Nuorten BJJ vuoro tekee paluun. Vuoro on tarkoitettu 13-15 vuotiaille nuorille. Mukana voi olla myös iältään nuorempia lajissa jo kokeneita harrastajiamme (iältään nuorempien täytyy sopia valmentajan kanssa osallistumisesta Nuorten BJJ harjoitusvuorolle).
Nuorten BJJ ns. "drop in" vuoro. Harjoitusten sisältö pysyttelee lajin perusteissa ja eteneminen on rauhallisempaa. Harjoituksiin osallistumalla saat alkeiskurssin osaamisen, ilman erillistä alkeiskurssia. Kahden kuukauden harjoittelun jälkeen voit osallistua myös BJJ Basic, BJJ, BJJ Sparri ja BJJ after 40 harjoituksiin

​​​​​​​
Nuorten BJJ harjoituksia kaksi kertaa viikossa
Ti 17:00-18:00
Su 17:00-18:15


KUNTOTHAINYRKKEILY

Kuntothainyrkkeilyssä yhdistetään thainyrkkeilystä tuttuja lyöntejä lihaskuntoharjoitteisiin.

Tunneille voi tulla rohkeasti mukaan ilman aikaisempaa kokemusta thainyrkkeilystä. KuntoThai on "drop in" vuoro. Harjoitusten sisältö pysyttelee lajin perusteissa ja kasvattaa kuntoa. Harjoituksiin osallistumalla saat alkeiskurssin osaamisen, ilman erillistä alkeiskurssia. Kahden kuukauden harjoittelun jälkeen voit osallistua myös tavallisiin Thainyrkkeily harjoituksiin.
​​​​​​​

Treenejä on kerran on jatkossa kolme kertaa viikossa.
Ma 16:00-17:00
To 16:00-17:00
La 11:00-12:00


KOKEILE DROP IN -TUNTEJA VIIKKOJÄSENYYDELLÄ!


Jos et ole aiemmin ollut jäsenenä / harrastanut kamppailua ja epäilet lajin sopivuutta itsellesi, voit ostaa viikko jäsenyyden ja tulla rohkeasti kokeilemaan.

Viikko Jäsenyydellä voit osallistua kaikille drop in tunneillemme. Tällä tavalla pääset kokeilemaan kamppailua pienellä kynnyksellä!