VIIKONLOPUN TEHOKURSSIT 11 - 12.6.2022

Perehdy yhteen maailman nopeimmin kasvavaan kamppailulajiin Brasilialaiseen jujutsuun viikonlopun tehokurssilla tai vaihtoehtoisesti tehokkaaseen pystyottelulajiin, Thainyrkkeilyyn.

 • Tätä kurssia varten sinun ei tarvitse palkata PT:tä, käydä juoksemassa peruskuntolenkkiä tai hikoilla kuntosalilla, kurssille EI ole kuntovaatimusta vaan perehdymme tekniikkaan, tiedon ja taidon kehittämiseen. Kurssi ei ole mikään kaikki mehut ulos boot camp!


 • Opetettavat asiat on pilkottu selkeiksi ja kaikkien ymmärrettäväksi, joten takaamme että tulet oppimaan uutta. Et tarvitse mitään aiempaa kokemusta kamppailulajeista!


 • Meille turvallisuus on kirjattu Arvoihimme. Yksi kurssin painopisteistä on opetella turvallista harjoittelua, sitä kuinka kaikki voimme harjoitella keskenämme koko, sukupuoli, voima eroista huolimatta. Vaikka kyseessä on kamppailulaji sitä on tehdä terveyttä, fyysistä kuntoa ja hyvinvointia edistävästi rikkomatta paikkojaan.

Tehokurssin kolme tavoitetta jokaiselle kurssilaiselle:

 1. Sinulla on hauskaa
 2. Opit uutta tiedon ja tekemisen tasolla
 3. Onnistut ja innostut uudenlaisesta liikkumisesta

BJJ Kurssin sisältö:

 • Ymmärrä Brasilialaisen jujutsun historia, mistä kaikki sai alkunsa? Näet koko lajin aivan uudella tavalla!
 • Opi 4 portainen kamppailu metodi - Kuinka hyödyntää mahdollisessa itsepuolustustilanteessa tai BJJ harjoituksessa.
 • Kuinka hallita itseään suurempaa vastustajaa - Et tarvitse voimaa, vaan opimme tekniikan tähän.
 • Kuinka pidät itsesi turvassa hyökkäyksessä jos olet maassa ja hyökkääjä päälläsi - Riippumatta koostasi, sukupuolesta, iästä, tai fyysisestä kunnosta.
 • Ymmärrä Brasilialaisen jujutsun pisteytys - ja syyt pisteiden takana!


Kurssin ohjaajana Tomi Kaarela

Tomi on toinen Kamppailuklubin yrittäjistä ja toisen asteen BJJ mustavyö, jolla lähes 20 vuoden kokemus Brasilialaisesta jujutsusta.

HINTA 69€


Thainyrkkeily kurssin sisältö:

Thainyrkkeily (Muaythai) on thaimaalaisesta sotataidosta kehittynyt kamppailulaji. Thainyrkkeily on pystyottelulaji, jossa tekniikkavalikoimaan kuuluvat erilaiset lyönnit, kyynärpäälyönnit, potkut, polvipotkut, kiinniotto- ja puolustustekniikat sekä pystypaini eli thaipaini.

Thainyrkkeily kurssin sisältö:

 • Sabai sabai - Thaistyle, opi Thaimaalaisen valmentajamme opissa kuinka thainyrkkeilyä harjoitellaan lajin alkuperämaassa.
 • Pystykamppailu tilanteessa liikkuminen - On kyse itsepuolustuksesta tai kamppailuharjoituksesta, samat periaatteet pätevät!
 • Kuinka saat lyöntiin tehoa ja voimaa - sinun ei tarvitse olla voimakas jotta opit lyömään oikein, lyömään lujaa, lyömään turvallisesti.
 • Hallitse perus potkujen periaatteet - Opetamme harjoitteet liikkuvuuden parantamiseen ja tekniikan kehittämiseen.


Kurssin ohjaajana Thep Lamomprom

Thep on harjoitellut, kilpaillut ja valmentanut Thainyrkkeilyä yli 20 vuoden ajan ja on tunnettu positiivisesta olemuksestaan ja ilmapiiristä harjoituksissaan.

HINTA 69€


Harjoitukset:

Kurssiin kuuluu harjoitukset 2 kertaa päivässä lauantaina ja sunnuntaina. Molempien lajien harjoitukset ovat yhtä aikaa.

Lauantaina 11.6

klo 10:00-11:30

klo 14:00-15:30

Sunnuntaina 12.6

klo 10:00-11:30

klo 14:00-15:30

Varustus:

T-paita/tekninen harjoituspaita, shortsit / compressio housut tai BJJ kimono ja juomapullo.


Paikka:

Oulun Kamppailuklubi

Tyrnäväntie 16 E

90400 Oulu


Kesäjäsenyyden ostaneet. Ilmoittaudu tästä.