TREENIAJAT

Ilmoittaudu treeneihin klikkaamalla haluamaasi tuntia. Järjestelmä pyytää sinua kirjautumaan ellet ole jo kirjautunut.


​​​​​​​

MAHDOLLISET TREENIAIKA MUUTOKSET ILMOITETAAN TÄSSÄ ALLA


21.-23.6.2024 Juhannus ei ohjattuja harjoituksia


Tatamin harjoitusajat

Molskin harjoitusajat

Pystypuolen harjoitusajat

Harjoituksiin ilmoittautuminen jäsenille

Ilmoittaudu treeneihin klikkaamalla haluamaasi tuntia. Jos et näe ilmoittaudu-nappulaa, tarkistathan, että olet kirjautunut sisään.

Vahvista tunnille osallistumisesi sovelluksesta tullessasi klubille. (Vahvistamisen voi tehdä 30 min ennen tunnin alkua ja vain klubilla).
​​​​​​​


TUNTIKUVAUKSET

Tatami, pystypuoli ja molski -tunnit kuuluvat Oulun Kamppailuklubin jäsenyyteen. TFW-tunnit kuuluvat TFW Oulun jäsenyyteen. TFW Oulun sali on vapaassa käytössä Kamppailuklubin jäsenille vuoden jokaisena päivänä 05-23 välisenä aikana (ohjattujen TFW harjoitusten ulkopuolella).

BJJ Basics treenit ovat tekniikkapainotteisia, joten harjoitukset sopivat hyvin niin vanhoille kuin uusille tekijöille.

Sparri Tällä tunnilla ei niinkään harjoitella tekniikkaa. Alussa voi olla lyhyt, nopea tekniikkaosuus, mutta itse treenikerta kuluu harjoitellen kamppailutilanteita eli sparrataan.

Kisaryhmä: Jos olet kiinnostunut kisaamisesta, voit vinkata treeneissä valmentajalle ja hän osaa ohjata sinua mukaan kisaryhmään. Kisaryhmät ovat suljettuja ryhmiä, johon ei ole erikseen ilmoittautumista.

Kuntothainyrkkeily treenissä yhdistetään thainyrkkeilystä tuttuja lyöntejä lihaskuntoharjoitteisiin. Ei vaadi peruskurssia.

Kamppailijan voima treenit ovat ohjattuja harjoituksia, joissa käytetään TFW Dojon välineitä. Ryhmäkoko max 20hlö. (Paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä.) Ei vaadi peruskurssia.

Perustunnit 75 - 90 min Sisältää tekniikkaa ja otteluharjoittelua