TFW - peruskurssi - info


TERVETULOA PERUSKURSSILLE!

Saavuthan kamppailuklubille ajoissa ja pistäydy ensin Art of fight - storessa (heti vasemmalla, kun tulet kamppailuklubille sisälle) niin katsotaan, että kaikki asiat ovat kunnossa ja saat opastuksen tiloista ym. tarvittavista tiedoista.


Meidän kanssa sinun ei tarvitse muuntautua himotreenaajaksi tai aloittaa uusinta superdiettiä. Meille riittää, että ilmestyt paikalle ja teet parhaasi. Ohjauksessamme opit treenaamaan oikeaoppisesti niin, että kuntosi kohoaa, arkiset askareet rullaavat mukavasti ja töissäkin jaksaa entistä paremmin.


TREENIAJAT

Treeniajat kalenterissa treenit ovat TFW - välilehdellä nimellä TFW peruskurssi. Treenit ovat maanantaisin ja torstaisin klo 19 - 20.

Voit osallistua myös Hurrikaani 1, Hurrikaani 2 ja Speed&Strength -harjoituksiin, jotka ovat kaikki erilaisia harjoituksia.
Valitse YKSI jokaista omaan harjoitusviikkoosi.


OTA KÄYTTÖÖN KAMPPAILUKLUBIN SOVELLUS

Lataa sovellus ja rekisteröidy järjestelmäämme, jotta voit jatkossa avata oven, ilmoittautua ja vahvistaa tulosi treeneihin ja tarkastella mahdollisia laskujasi järjestelmässä.


HYGIENIAOHJEET

Tulee treeneihin ainoastaan terveenä!
✔ Pese kätesi aina ennen treenejä ja treeneistä lähtiessä.
✔ Huolehdi henkilökohtaisesta hygieniastasi. Pese jalat ennen treenejä, jotteivat roskat kulkeudu mukana treenimatolle.

✔ Pidä sormien ja varpaiden kynnet lyhyenä. Poista korut, lävistykset, hiuspinnit ja meikki ennen treenejä.
✔ Treenaa aina puhtaissa treenivaatteissa.
✔ Puhdista ja suojaa ruhjeet ja haavat huolellisesti. Siivoa mahdolliset verijärjet heti pois treenimatolta.
✔ Jos sinulla on jokin tarttuva ihotauti, älä tule treeneihin ennen kuin se on kokonaan parantunut. Ilmoita asiasta Art of Fight - Store-myymälään, jotta tartunnan leviäminen salin sisällä voidaan estää.